Dorohoi News Logo

Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa- ȋntâlnire transnaţională de Proiect Erasmus+ KA201 ȋn Spania – FOTO

Erasmus Dumbravita_1

În perioada 06 – 10 mai 2019 a avut loc în Medina del Campo, Spania, a doua ȋntâlnire transnaţională din cadrul proiectului Erasmus+ KA201 „Brains For Europe” cu numărul de referinţă 2018-1-ES01-KA201-050387,  proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale din Spania.

Cadrele didactice participante la această reuniune au fost dna. Șulic Oana, profesor de limba engleză şi responsabil de proiect, dna. Nanu Simina, profesor de limba franceză  și dna. Păvăleanu Magdalena, profesor de biologie.

În cadrul acestui proiect, Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Dumbrăviţa are ca parteneri școli și alte instituţii din Spania, Polonia, Turcia, Islanda și Franţa, obiectivul principal fiind introducerea studiului neuroștiinţelor ȋn școli.

Ca urmare a acestei întâlniri, profesorii participanţi au primit titlul de neuromentori, fiind instruiţi cu privire la punerea în practică a activităţilor ce se vor desfăşura împreună cu elevii pe parcursul următorilor 2 ani şcolari. De asemena s-au stabilit sarcinile fiecărui partener până la următoarea întâlnire transnaţională programată ȋn săptămâna 4-7 noiembrie 2019 în Islanda.  (Profesor OANA ŞULIC)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web