Dorohoi News Logo

Festivitate de încheiere și de premiere la Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomârla - FOTO

Pomarla_09

La Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomârla, clopoțelul a sunat joi, 13 iunie 2019 pentru ultima dată, indicând sfârșitul acestui an școlar.

Festivitatea de încheiere şi de premiere a elevilor s-a desfăşurat în curtea liceului, fiind prezente cadrele didactice, directorii liceului, elevii, dar și părinții acestora. Directorul liceului a deschis festivitatea cu un cuvânt de salut invitaţilor, profesorilor, elevilor şi părinţilor acestora, precum şi întregii asistenţe, fiind urmat de un moment artistic susținut de către Simian Maria din clasa pregătitoare care a interpretat „Hai, poftim la sârbă roată” și Moscalu Lorena, elevă în clasa I cu melodia „Dorul Basarbiei”.

Acest mic spectacol s-a încheiat cu un duo pe melodia „Hai la Botoșani”. După interpretarea melodiilor, elevilor li s-au înmânat atât diplome cât și medalii. Cei care nu au obținut rezultate demne de a fi premiate nu au fost dați deoparte, dimpotrivă, li s-au oferit diplome pentru participarea la diferite activități extrașcolare. Și cei din ansamblul liceului „Vatra Bașoteștilor” au fost premiați de către coordonatoarea lor.

În ciuda temperaturii ridicate, elevii au avut răbdare, rămânând până la final alături de colegi, profesori și părinți în aceste clipe pline de emoții. Le urăm succes elevilor de la clasa a 12-a și celor din clasa a 8-a la examenele pe care le vor susține, iar cu ceilalți sperăm să ne reîntâlnim la fel de plini de speranță și de fericiți în momentul în care colopoțelul va suna din nou, dând startul unui nou început. (Cozmin Andruc)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web