Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” din Dorohoi - Gala excelenței în educație - FOTO

premiere Regina01

Finalul anului școlar 2018-2019 a fost prilej de bilanț și premiere a elevilor olimpici de la Liceul ”Regina Maria” și ne-a făcut inimile să vibreze alături de tinerii noștri frumoși, veseli și competitivi.

Pentru că anul școlar abia încheiat a fost unul rodnic pentru reginiști, în ziua de 14 iunie 2019, s-a organizat Gala excelenței în educație. Olimpicii Reginei Maria și profesorii lor au primit medalii și diplome.Ne-am înclinat în fața acestor copii extraordinari, le-am aplaudat performanțele și ne-am bucurat că au mai scris o pagină frumoasă în istoria școlii. 

Elevii de aur ai Reginei au fost cei calificați la etapa națională a olimpiadelor: Pînzariu  Samuel, Podoreanu Raisa Georgiana (limba latină), Vieriu Alexandra, Frunză Andra (limba română), Cojocariu Alexandru – Gabriel, Constantin Vlad – Andrei, Rotariu Tudor – Liviu, Găinariu Vasile (geografie), Agafiței Manuela – Loredana (filosofie și religie), Iftodie Elena – Andreea (psihologie), Ștefan Darius (Olimpiada Interdisciplinară Științele Pământului), Solcan Georgiana, Sterciuc Anca Elena (olimpiade de Tehnologia Informației și a comunicațiilor), Tarînt Andrei-Emanuel (limba franceză), Ionel Sebastian (Prosoft), Culică Adrian Constantin, Burlacu Daniela (Concursul Național de Matematică Aplicată Adolf Haimovici).

Performanțele Echipei de robotică NorthEast Dynamics (calificată la etapa națională) și ale echipei NED Geographers (participantă la Olimpiada privind riscurile naturale și tehnologice, locul 19 cu al șaselea punctaj al competiției) au demonstrat că liceenii noștri și profesorii lor știu ce înseamnă performanțele înalte.

S-au oferit medalii și diplome celor 57 de elevi premiați la etapele județene. Alți 74 de liceeni au obținut premii și mențiuni la concursuri școlare incluse în CAEN.

A primit o distincție d-ra prof. Geanina Gheorghiță pentru pasiunea, competența și energia cu care a pregătit o adevărată echipă de olimpici naționali: 3 la geografie, 1 elev la Olimpiada Interdisciplinară Științele Pământului, echipa NED Geographers.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web