Dorohoi News Logo

Andreea Ionel – Dorohoianca de 10 la Evaluarea Națională 2019

Ionel_1

Municipiul Dorohoi este din nou în top după afișarea rezultatelor de la Evaluarea Națională 2019. La nivelul județului Botoșani, dintre cei care au susținut examenul (3844), au obținut medii peste 5 un număr de 2443 elevi (promovabilitate de 63,55%), în timp ce 1401 de elevi au primit note între 1 și 4,99.

La nivelul municipiului Dorohoi, Andreea Ionel, elevă la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi, a obținut una din cele două medii de 10.

„Încă nu pot realiza ce s-a întâmplat. Mă simt împlinită sufletește și mândră că am reușit să ajung la  această performanță. Sunt recunoscătoare familiei mele care m-a susținut necondiționat și mi-a oferit sprijinul său pentru a realiza acest rezultat care pentru mine nu reprezintă doar o notă, ci un simbol al muncii mele din cei 8 ani de zile. De asemenea prin această reușită mi-am demonstrat mie că pot realiza tot ce îmi propun dacă am încredere și dacă nu mă las descurajată de vorbele din jur. Acest final frumos este începutul unui nou drum al vieții de elev și anume liceul, drum ce îl voi parcurge zâmbind și muncind la fel de mult.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Andreea Ionel.

În județul Botoșani au fost obținute 35 de note de 10 la Limba și literatura română și 64 de note de 10 la proba de Matematică.

Totodată, 8 elevi din județul Botoșani au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2019:

1. BUICIUC A. CRISTINA BIANCA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
2. CIOBANU S. STELIAN - Școala Gimnazială „Petru Rareș” Cervicești;
3. DAMIAN C. AMINA GIORGIANA - Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi;
4. DUMBRĂVEANU IC. IOAN ALEXANDRU - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
5. HIZILNICOV I. ANA MARIA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
6. IONEL MS. ANDREEA - Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi;
7. PETROVICI IB. IULIA BIANCA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
8. RADANI E. ANTONIA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web