Dorohoi News Logo

Sara Beșleagă – Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2019

Sara_2

Municipiul Dorohoi este din nou în top după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat 2019. La nivelul județului Botoșani, 2734 de elevi au fost înscriși la această sesiune a Bacalaureatului, din care 1932 dintre aceștia au promovat examenul de maturitate.

Un număr de 802 candidați nu au obținut medii de trecere, peste 6, fiind declarați nepromovați. 371 de elevi au medii între 6 și 6.99, 520 între 7 și 7.99, 551 între 8 și 8.99, 483 între 9 și 9.99 și șapte au medii de 10. Un număr de 157 de candidați au note între 5 și 5.99, iar 645 note mai mici de 5.

La nivelul municipiului Dorohoi, Sara Beșleagă, elevă la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi, a obținut una din mediile de 10 din județul Botoșani.

„Pentru mine, examenul de Bacalaureat a fost mai mult un fel de validare a cunoștințelor pe care le-am acumulat, în principiu, pe parcursul anilor, nu neapărat în clasa a XII-a. Chiar nu pot spune că în clasa a XII-a am învățat excesiv de mult, însă mi-am dat interesul să acopăr toată materia și am încercat să mă organizez cât mai responsabil. Ultimele săptămâni au fost cele mai tensionate. Pentru mine, personal, nota 10 la BAC nu a fost un obiectiv, deși mi-am dorit să obțin un rezultat cât mai bun, care să reflecte cu adevărat cunoștințele și eforturile depuse. În acest sens, vreau să le mulțumesc din suflet doamnelor profesor de limba și literatura romană / logică și argumentare și domnului profesor de istorie, care m-au motivat și au crezut în mine chiar mai mult decât o făceam eu.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Sara Beșleagă.

În județul Botoșani au fost obținute 7 medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2019. Una dintre aceste medii a fost obținută de Petcu Carina, care și-a început studiile primare și gimnaziale în Dorohoi, iar liceul l-a finalizat în municipiul Botoșani.

Vezi cine a obținut cele 7 medii de 10 la Bacalaureat 2019:

1. BEȘLEAGĂ M. SARA - Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi;
2. BIDAŞCĂ O. CARINA GEORGIANA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
3. CALISTRU T.C. ANDREEA - Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani;
4. MATEI I. ROXANA-ANDREEA - Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” Săveni;
5. MEZENIUC I. ANDREEA-RALUCA - Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani;
6. PELIHACI D. BEATRICE-ELENA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani;
7. PETCU F.C. CARINA - Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web