Dorohoi News Logo

Fun with English! Trei profesioniști din SUA în vizită la Școala Cornerstone din Dorohoi - FOTO

cuurs engleza

Fiind ferm convinși de faptul că fiecare experiență de învățare reprezintă o oportunitate, în săptămâna 23 – 27 septembrie, elevii Școlii Cornerstone Dorohoi s-au bucurat de vizita a trei profesioniști din Statele Unite ale Americii.

Invitații, experți în predarea limbii engleze, ca limbă străină, au îndrumat elevii claselor a II-a, a III-a și a IV-a în tainele învățării limbii de circulație internațională, folosindu-se în abordarea lor de mijloace moderne și inovative.

Printre beneficiarii activității s-au numărat nu doar elevii școlii, ci și părinții acestora, cei din urmă fiind invitați să asiste la un spectacol organizat de copii împreună cu îndrumătorii americani, utilizând în mod practic cunoștințele dobândite în timpul săptămânii. Părinții s-au bucurat să îi vadă pe cei mici vorbind, cântând și recitând în limba engleză și au mulțumit invitaților pentru implicarea și munca depusă.

Școala Cornerstone nu este la prima activitate extracurriculară de acest fel, instituția de învățământ fiind gazdă și în trecut a unor evenimente variate, cu invitați din afara țării, care au adus un plus de cunoștințe și de experiență elevilor ce îi trec pragul în fiecare an.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web