Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” - noi calificări la etapa națională a olimpiadelor

olimpiade

Luna martie a adus rezultate de excepție pentru elevii și profesorii Reginei. Olimpiadele de Limba franceză, Istorie și Biologie, desfășurate la început de martie, au completat, cu 4 calificări la națională, premii și mențiuni, performanțele lunii februarie.

Limba franceză, așa cum ne-a obișnuit, și-a onorat discipoliicu două premii I și tot atâtea calificări la națională: Petra-Luciana Cozma (clasa a IX-a) și Andrei-Emanuel Tarînt clasa a XI-a), ambii coordonați de prof. Cristina Ciobanu-Ilucă.

Olimpiada de istorie a adus o altă calificare și poziții fruntașe elevilor coordonați de prof. Tania-Mihaela Amarinei: Dumitrița-Andreea Palade (clasa a XI-a) - Locul I și calificare la națională, Geanina Cristina Cernat (clasa a IX-a) - locul II, Mădălina Georgiana Bădărău (clasa a X-a) – Locul II și Cosmina Irina Atodiresei (clasa a X-a), Locul III. Și ceilalți participanți au obținut punctaje foarte bune.

Olimpiada de biologie a adus a patra calificare directă la etapa națională: Rianna-Ioana Cercel, din clasa a IX-a (prof. Elena Cercel), premiul I și calificare la națională; Diana-Mădălina Gheorghiescu (clasa a X-a), Premiul III; Georgiana Solcan și Anamaria -Adelina Gîrțu-Mențiune (prof. Elena Cercel); Luiza Adelina Agache (clasa a XI-a, prof. Monica Ștefan)-Premiul I.

Le urăm succes tuturor în pregătire!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web