Dorohoi News Logo

Şcoala nr. 5: Am reuşit în timp util să ne ocupăm de curăţenie

scoala5

Curăţenia din şcolile dorohoiene se află în stadiul final de pregătire. Este momentul în care se fac investiţii, se caută sponsorizări şi se fac ultimele schimbări în clasele unde vor învăţa elevii.

La Şcoala nr.5 „Spiru Haret” din Dorohoi există clase unde curăţenia este finalizată în proporţie de 90%. ”Am găsit înţelegere, am reuşit în timp util să ne ocupăm de curăţenia de vară. Cu această ocazie aş dori să mulţumesc tuturor autorităţilor locale care ne-au fost alături şi ne-au ajutat în acest an şcolar”, a declarat directorul şcolii, prof. Daniela Cojocaru.

Conducerea şcolii spune că ar mai fi multe de pus la punct, iar următoarea investiţie pe care doresc să o realizeze este montarea de geamuri şi uşi termopan. „Deja am făcut apel la diferite firme, însă avem nevoie de foarte mulţi bani, aproximativ 2 miliarde. Măcar să începem, şi tot ar fi un pas în plus”, a mai adăugat Daniela Cojocaru.

Directorul şcolii a mai precizat şi despre asociaţia părinţilor, care a participat an de an, cu ajutorul lor reuşind să facă unele schimbări. „Ei se întrunesc şi stabilesc ce au de făcut, chiar multe clase pun parchet în această perioadă datorită implicării părinţilor. Vrem să facem foarte multe, însă avem nevoie de bani.” (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web