Dorohoi News Logo

Școala nr. 2 Dorohoi: Până la începerea școlii vom aduce școala la standarde

elevi

Fie că au primit sau nu fonduri suficiente pentru realizarea curățeniei și igienizării, școlile dorohoiene se află în febra pregătirilor pentru începerea noului an școlar.

Pe lângă refacerea acoperișului, Școala nr.2 „Ștefan cel Mare” se preocupă și de igienizare și curățenie interioară. „Am primit fonduri pentru curățenie, dar sunt puține, nici măcar pentru igienizare nu ajung, dar și anul trecut ne-am descurcat, am mai primit sponsorizări. Este o problemă generală, peste tot este la fel. Școala noastră este jumătate de etnie rromă, iar fonduri din partea părinților nici nu se pune problema. Vom igieniza cu banii pe care îi avem și atât”, a spus directorul unității de învățământ.

Singurele probleme care ar putea stagna procesul de curățenie sunt din cauza infiltrării apei în pereți. “Trebuie refăcută tencuiala și suportul de rigips. Anul trecut am reușit să păstrăm curățenia în școală, iar acum ar fi puține intervenții de făcut. Ceea ce pot spune sigur este că vom aduce la standarde școala pentru 12 septembrie, și nu contează cum și cu ce.” (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web