Dorohoi News Logo

Şcoala nr.5: Directorul face apel pentru asfaltarea terenului de sport

teren

O problemă destul de des întâlnită în rândul şcolilor dorohoiene este degradarea terenului de sport, care face aproape imposibilă desfăşurarea normală a orelor. Directorii de şcoli declară că le este frică să nu existe accidente în rândul elevilor.

„Terenul de sport arată deplorabil. Ştim că totul se leagă de bani, însă avem trei terenuri de sport care nu au mai fost îmbunătăţite de ani buni de zile. Sunt destul de practicate, ore se fac în permanenţă, însă am avut situaţii în care se accidentează elevi şi este păcat să ajungem astfel”, a declarat directorul Şcolii nr 5.”Spiru Haret”, prof. Daniela Cojocaru.

De aceea, conducerea şcolii doreşte să facă un proiect cu finanţare pentru a îmbunătăţi calitatea terenului.

„Măcar un teren să fie asfaltat şi tot ar fi bine. De bani puţini am mai făcut rost şi este adevărat că e mult mai bine decât deloc, însă vorbim despre sume enorme, avem nevoie de sponsori mari”, a mai adăugat directorul şcolii. De asemenea, o altă problemă care necesită rezolvare este izolarea sălii de sport unde au fost făcute vestiarele.

”Dacă nu se izolează în momentul de faţă degeaba am investit anul trecut. Trebuie să facem acest lucru cât mai curând posibil”, a conchis directorul şcolii prof. Daniela Cojocaru. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web