Dorohoi News Logo

Bacalaureat de SUCCES! la GHICA

bac

După cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, Colegiul Național Grigore Ghica s-a situat pe primul loc în municipiul Dorohoi și printre primele locuri pe plan județean în ceea ce privește rezultatele la examenul maturității obținute de elevii colegiului.

Realizând un procent de promovabilitate în rândul absolvenților din seria curentă (în cele două sesiuni ale examenului) de 84,8%, constatăm că după al doilea an de activități desfășurate în cadrul programului ROSE - Sprijin și Unitate prin Competențe spre o Carieră Europeană de Succes! (SUCCES!) profesorii și elevii s-au mobilizat exemplar astfel că, și în context atipic (provocat de această perioadă de pandemie) ne-am situat, ca de obicei, primii în peisajul educațional dorohoian.

Am contribuit și la îndeplinirea obiectivului secundar al Programului ROSE, continuarea educației terțiare, în contextul în care cei mai mulți dintre cei care au promovat examenul de bacalaureat își vor continua studiile în universități și colegii. Tuturor le dorim ca  succesul să-i însoțească pretutindeni și să le aducă împlinirea năzuințelor personale! (Coordonator grant, prof. Șlincu Georgel)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web