Dorohoi News Logo

Premiu important obținut de elevi ai Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi cu proiectul eTwinning „I’m in love with the GREEN EARTH”

Green1

Proiectul eTwinning „I’m in lovewiththe GREEN EARTH” a obținut premiul al doilea la categoria de vârstă 12-15 ani, în cadrul ediției 2020 a premiilor eTwinning europene, în competiție fiind înscrise 932 de proiecte.

Aceste premii reprezintă cea mai înaltă formă de recunoaștere de care se bucură proiectele eTwinning, fiind acordate de un juriu internațional de experți celor mai bune proiecte dintr-un an, la nivel european.

Proiectul eTwinning „I’m in lovewiththe GREEN EARTH” s-a derulat în anul școlar 2018-2019, a implicat colaborarea dintre 21 de profesori și 325 de elevi din Tunisia, România, Italia și Croația. Din cadrul Colegiului Național „Grigore Ghica”, au participat elevi din clasa a XI-a D, coordonați de doamna profesor Baroi Lidia și elevi din clasa a XI-a A, coordonați de doamna profesor Drăghici Cristina Ionela.

Scopul acestui proiect a fost creșterea gradului de conștientizare a problemelor legate de mediu. Elevii noștri au dobândit multe informații despre schimbările climatice, încălzirea globală, tipurile de poluare și măsurile care trebuie luate pentru protejarea mediului înconjurător. Activitățile proiectului au implicat lucrul în echipe multinaționale, utilizând o varietate de instrumente web 2.0.

Ceremonia de premiere va avea loc cu ocazia ediției 2020 a Conferinței anuale eTwinning care se va desfășura on-line, în data de 22 octombrie.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web