Dorohoi News Logo

Gabriel Hârtie: La redeschiderea școlilor, fiecare unitate de învățământ va face un plan de recuperare a materiei

Gabriel Hartie

Fiecare unitate de învățământ va face un plan de recuperare a materiei pentru elevii care nu s-au putut conecta online la ore, a declarat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Acesta susține că acolo unde nu se fac orele online, problemele nu depind de unitatea de învățământ, ci de operatorul de telefonie.

„Sunt probleme în sensul că operatorii de telefonie mobilă nu au semnal prea bun în anumite zone, deși atunci când s-a făcut licitația la nivel de minister cât și la nivel de inspectorat, operatorii de telefonie mobilă și-au asumat obligația de a asigura semnal în zonă. Vom solicita școlilor o situație, după ce am trimis și tablete, să ne transmită dacă au probleme de semnal. S-au trimis fișe de lucru acolo unde nu s-a putut face conexiunea, însă metodologia privind învățământul online spune clar că în momentul când se întorc elevii la școală, fiecare unitate de învățământ va face un plan de măsuri de recuperare a materiei pentru copiii care nu s-au putut conecta online” a precizat Gabriel Hârtie, citat de botosaninews.ro.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web