Dorohoi News Logo

Preșcolarii de la Grădinița cu P.P. „Albă ca Zăpada” au fost spiridușii lui Moș Crăciun - FOTO

cadouri gradinita 003

Deși în această perioadă unitățile școlare își desfășoară activitatea în mediul online, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit "Albă ca Zăpada" Dorohoi au reușit să fie spiriduși de nădejde ai moșului!

În cadrul proiectul de voluntariat denumit "Inima lui Moș Crăciun", realizat în parteneriat cu Asociația "Ihtis" datorită implicării doamnei polițist de frontieră Simona Elena, cunoscută pentru ajutorul permanent și necondiționat oferit copiilor din familii defavorizate, echipa PRO TV a vizitat grădinița  pentru a surprinde imagini din culisele proiectului.

La îndemnul doamnelor educatoare, sub coordonarea responsabilului de structură, prof. Enache Maria și a doamnei director al Școlii Gimnaziale "Ștefan cel Mare" Dorohoi, prof. Buhaschi Trăenița, copiii au pregătit, împreună cu părinții, cadouri (dulciuri și jucării) pe care le-au adus din timp la grădiniță pentru a fi ulterior donate echipei de voluntari!

Reportajul complet (drumul străbătut de voluntari și bucuria micuților la care au ajuns cadourile) va fi prezentat în ediția de seară a Știrilor Pro Tv într-una din zilele următoare, dar efortul părinților, al copiilor și al cadrelor didactice implicate în proiect dovedește cu siguranță faptul că INIMA LUI MOȘ CRĂCIUN bate în pieptul fiecăruia dintre noi! prof. Elena Lupu

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web