Dorohoi News Logo

Grăđiniţa nr. 6 Dorohoi: Igienizarea este deja terminată

Igienizarea este deja terminată (6)

Prima grădiniţă cu program prelungit din Dorohoi, Grădiniţa cu nr. 6 este în stadiul final al curăţeniei, igienizarea fiind deja terminată.

Deşi fondurile primite au fost limitate, conducerea grădiniţei se declară mulţumită de stadiul în care se află pregătirile pentru începerea anului şcolar. De asemenea, grăđiniţa a fost inclusă în proiectul „Reforma educaţiei timpurii”, ceea ce înseamnă că din toamnă se va începe construcţia unei clădiri noi. “Având în vedere acest lucru, d-nul primar Dorin Alexandrescu ne-a spus că nu mai are rost să investească în această clădire veche, de aproximativ 200 de ani. Măcar să putem funcţiona în condiţii normale până atunci. Sunt mulţumită că s-a făcut igienizarea”, a declarat directorul instituţiei, prof. Mariela Dupu.

Conducerea grădiniţei a mai precizat şi faptul că există părinţi care se implică şi ajută cu ce pot. „Anul care a trecut am achiziţionat un Xerox multifuncţional şi o unitate centrală cu ajutorul părinţilor. Ne ajută, ne sprijină atât cât pot. Pentru începerea anului şcolar, amenajarea curţii o facem tot cu ajutorul lor.“ Construcţia grăđiniţei noi este programată să înceapă în toamna acestui an. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web