Dorohoi News Logo

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi – câștigător la Premiile Naționale eTwinning

etwinning

Proiectele eTwinning reprezintă experiențe care trebuie încercate de fiecare cadru didactic având, cu siguranță, un impact pozitiv asupra lor, dar mai ales asupra elevilor prin stimularea interesului și creșterea motivației de a împărtăși ideile și rezultatele muncii lor cu elevi din alte școli europene, prin îmbunătățirea abilităților de comunicare și colaborare în echipe internaționale, prin dezvoltarea competențelor digitale și a celor lingvistice de comunicare într-o limbă străină.

Implicarea în proiectele eTwinning, a adus Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi un nou premiu obținut în cadrul competiției Premiile naționale eTwinning – categorii tematice, 2019-2020.

Astfel proiectul „360 Big European Solar Tour”, coordonat de d-na prof. dr. Baroi Lidia, a obținut Premiul I la categoria Utilizarea creativă a tehnologiei digitale, împreună cu elevii din clasele a XI-a A și B (actual a XII-a).

Proiectul a avut ca scop interconectarea competențelor-cheie prin activități de colaborare transdisciplinară, în care elevii au creat tururi virtuale și jocuri, au interacționat, au analizat, au luat decizii, bazându-se pe principiul colaborării și respectului reciproc.

Felicitări, eTwinneri!
Felicitări, Ghica!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web