Dorohoi News Logo

Vino alături de echipa North East Dynamics de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi - FOTO

Robotica (1)

Ambiție, curaj și muncă în echipă... așa s-ar descrie un grup de elevi de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi care la finalul anului 2018 s-au decis să intre în lumea roboților. Începutul nu a fost unul foarte ușor pentru elevii din clasa a X-a și a XI-a, dar asta nu i-a oprit din a se dedica și a munci în fiecare zi pentru visul lor.

Aceștia au participat în cadrul concursului BRD First Tech Challenge România, unde în prima lor competiție, la etapa regională au fost clasați pe locul 9 din 41 și au obținut locul 3 Motivate Award. În același ritm de învingători echipa și-a continuat activitatea până la națională timp de două sezoane, dar ce nu știau era că acesta era doar începutul unui frumos drum ce urma a fi parcurs și de alții după ei. Astfel ajungem în prezent unde echipa North East Dynamics are alți membri, dar aceeași ambiție de a se autodepăși. Aceștia nu s-au lăsat intimidați de situația actuală și au decis să ducă și în acest an echipa cât mai departe. Pasionați și cu dorința de a se afirma, noii membri s-au pus pe treabă de când s-a dat startul competiției, dedicându-se în totalitate realizării robotului, împărățind idei și muncind în echipă.

Dată fiind pandemia multe uși le-au fost închise elevilor dornici să-și depășească limitele, dar asta nu i-a oprit din a da în continuare tot ce au mai bun și din a-și atinge potențialul maxim. Ducând lipsă de oboseală și fiind mereu în căutare de idei noi și inovatoare, echipa North East Dynamics se bucură de fiecare moment petrecut în atelierul lor de lucru și nu ratează nicio ocazie de a împărtăși cu oamenii din jur drumul lor în sezonul 5 al competiției BRD First Tech Challenge. Dacă vreți să le urmăriți activitatea și să fiți alături de ei puteți să ii găsiți în următoarele link-uri:

Detalii și contact:
Facebook: https://www.facebook.com/North-East-Dynamics-1098139257018949/
Site: https://www.northeastdynamics.tech/
Instagram: https://instagram.com/northeastdynamics?igshid=9k1zfa4l417b

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web