Dorohoi News Logo

Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi: 8ează pentru Școala 8!

8ează pentru Școala8

„8ează pentru Şcoala 8!” a constituit deviza Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi de-a lungul timpului, punctele cheie ale echipei manageriale fiind atragerea populației școlare și realizarea unui învățământ de calitate în concordanță cu exigențele societății contemporane.

A sosit momentul pentru un nou start al înscrierii copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2021-2022, la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi.

Înscrierea se va desfășura în perioada  29 martie – 28 aprilie 2021 și constă în completarea cererilor tip de către părinți/reprezentanți legali, on-line sau la secretariatul unității de învățământ, în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 8 – 18.

În anul școlar 2021-2022 Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi va avea două clase pregătitoare cu învățământ tradițional și o clasă pregătitoare Step by Step.

Mai multe detalii despre școala noastră puteți găsi pe site-ul școlii, accesând link-ul „ http://www.scoala8dorohoi.ro/anunturi/oferta-educationala-an-colar-2021-2022--261.html 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web