Dorohoi News Logo

Georgiana Rotariu - Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2021

Rotariu Georgiana

În urma afișării rezultatelor finale la Bacalaureat, după soluționarea contestațiilor, încă o elevă din Dorohoi, de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, a obținut media 10. 

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2021, Georgiana Rotariu, la fel ca Denisa Căruntu, cealaltă elevă care a obținut nota 10 la Bacalaureat, a învățat la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, la profilul „Matematică-Informatică”. 

Georgiana a susținut probele scrise ale examenului de Bacalaureat la Limbra și Literatura Română, Matematică și Infomatică, obținând note maxime. Sunt și alți elevi dorohoieni care au obținut note de 10 la una sau două dintre probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

„Și notele inițiale erau mari, dar autoevaluarea și instinctul mi-au zis că merit mai mult. Rezultatul final vine ca o confirmare a faptului că efortul constant este cel mai bun. Sunt tare entuziasmată, nerăbdătoare să mă dedic provocărilor ce vor urma, iar foștilor mei colegi le doresc multă pasiune pentru tot ceea ce vor face în viitor!” a declarat pentru Dorohoi News, Georgiana Rotariu.

Într-o informare a ISJ Botoșani se arată că elevii cu medii de 10 din județ au frecventat cursurile următoarelor licee:

COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU” BOTOȘANI – 6 candidați
COLEGIUL NAȚIONAL „A.T.LAURIAN” BOTOȘANI – 3 candidați
LICEUL „REGINA MARIA” DOROHOI – 2 candidați
COLEGIUL ECONOMIC „OCTAV ONICESCU” BOTOȘANI – 1 candidat
LICEUL PEDAGOGIC „NICOLAE IORGA” BOTOȘANI – 1 candidat

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web