Dorohoi News Logo

Epilog… bacalaureat, Liceul „Regina Maria” Dorohoi

examenul-national

Într-un an școlar al provocărilor și dificultăților…pandemice, profesorii și elevii de la Liceul „Regina Maria” au demonstrat că s-au adaptat, cu succes, noului context de studiu și au reușit să transforme Scenariul roșu (în care s-a funcționat o bună parte a anului școlar) în scenariu verde prin rezultatele obținute.

Așadar, pentru liceenii de la „Regina Maria”, anul școlar 2020-2021 se încheie cu confirmări și un bilanț convingător la examenul maturității. Rezultatele finale pentru examenul de bacalaureat, sesiunea iunie 2021, au recompensat eforturile elevilor și ale profesorilor care i-au îndrumat, prin două medii de 10 și au urcat la 51 numărul mediilor peste 9.

Au fost de media generală 10 Denisa Căruntu și Georgiana Rotariu. 40 de 10 au recompensat performanțele absolvenților la diverse discipline: 8 note de 10 la română, 5 – istorie, 5 - matematică, 7 - anatomie, 1 - chimie, 2 - fizică, 4 - geografie, 7 - logică, 1 - informatică.

Procentul general de promovare, peste 80%, situează liceul pe locul VI, în topul județean, și pe locul I la nivelul unităților de învățământ dorohoian.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web