Dorohoi News Logo

Grădiniţa nr 6 Dorohoi: În toamnă va începe construcţia noii clădiri

Gradinita 6 Dorohoi

Grădiniţa cu program prelungit nr. 6 din Dorohoi funcţionează în momentul de faţă într-o clădire veche de aproximativ 200 de ani. În toamna acestui an va începe construirea unei grădiniţe moderne, cu finanţare de la Banca Mondială.

Clădirea va fi amplasată în aceeaşi curte, iar lucrările vor dura aproximativ un an de zile. „Reprezentanţii Băncii Mondiale au promis că vor începe anul acesta lucrările. Aşteptăm de mult, acum câteva săptămâni s-a semnat studiul de fezabilitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean. De acum urmează ca Banca Mondială să înceapă finanţarea, proiectarea este terminată”, a declarat directorul instituţiei, prof. Mariela Dupu.
Grădiniţa situată în cartierul Olinescu este foarte apreciată de părinţii copiilor din oraş şi nu numai. Momentan unitatea are cinci grupe formate din 120 de copii. „Noua grădiniţă va fi mai spaţioasă, vom avea 6 grupe. Aici sunt înscrişi copii din toate zonele oraşului, chiar şi din Plevna, Iezer. Probabil calitatea actului didactic împreună cu calitatea activităţilor îi impresionează pe părinţi”, a conchis directorul prof. Mariela Dupu. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web