Dorohoi News Logo

Săptămâna aceasta se susţin examenele de corigenţă

corigente

Conform Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), în perioada 29 august- 2 septembrie 2011 se vor desfăşura examenele de corigenţă pentru cei din clasele din învăţământul primar, gimnazial şi liceal, altele decât cele terminale, clasele din învăţământul profesional şi clasele din şcoala postliceală şi de maiştri.

Elevii clasei a VIII-a care au susţinut şi promovat corigenţa, se pot înscrie la admiterea în clasa a IX-a pe locurile rămase libere în a treia etapă de admitere. Elevii corigenţi din clasele terminale de gimnaziu, liceu şi învăţământ profesional care s-au prezentat la sesiunea de corigenţe din luna august şi nu au promovat examenul de corigenţă vor fi declaraţi repetenţi fără a mai avea dreptul să se înscrie la sesiunea din 29 august-2 septembrie.

Elevii claselor terminale de gimnaziu şi de liceu şi cei din anul de completare, care nu au putut participa la sesiunea de corigenţe stabilită în luna august, se pot înscrie la sesiunea generală de corigenţe din această săptămână. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web