Dorohoi News Logo

Conferință de diseminare a rezultatelor intermediare ale proiectului ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ

ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ

În data de 31 august 2011, Asociația Pakiv România a organizat în calitate de beneficiar în cadrul proiectului „ALTERNATIVE PENTRU ŞOMAJ – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Conferința de diseminare a rezultatelor intermediare ale proiectului.  Evenimentul a avut loc începând cu orele 10:30 în Sala de conferințe a Hotelului Parc din Alba Iulia.

Scopul acțiunii a fost de a disemina rezultatele obținute până în acest moment  împreună cu partenerii din cadrul proiectului mai sus amintit, cu actorii relevanți din cele trei regiuni de implementare: Centru, Nord Vest și Nord Est, reprezentanți ai ONG-urilor, societății civile și mass media care au fost invitați să participe la eveniment.

Conferința a debutat prin Cuvântul de “Bun Venit” adresat participanților de către Managerul de Proiect și Președintele Asociației Pakiv România, d-nul Gruia I. BUMBU, urmat de Cuvântul de deschidere a evenimentului, prezentat de d-nul Dan Coriolan SIMEDRU, Directorul coordonator al OIRPOSDRU Centru. În continuare, au luat cuvântul reprezentanții partenerilor care și-au prezentat rolul în proiect și rezultatele obținute.

Reuniunea s-a bucurat și de prezența reprezentanților autorităților publice locale, dar și regionale, a diferitelor ONG-uri, asociații, companii și mass media, interesați de aceleași aspecte ale vieții sociale ale urbei: contribuția proiectelor care implementează și promovează măsurile active de ocupare la scăderea ratei șomajului și creșterea gradului de ocupare în rândul persoanelor aflate în dificultate: șomeri în general și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Concluzia reuniunii a fost că rezultatele atinse prin proiect aduc un plus tuturor acestor aspecte sociale. (DorohoiNews.ro)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web