Dorohoi News Logo

Gîrțu Anamaria-Adelina - Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2022

Adelina_1

Municipiul Dorohoi este din nou în top după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat 2022. La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, șapte candidați au obținut media 10, dintre care și o elevă din Dorohoi.

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2022, Gîrțu Anamaria-Adelina a învățat la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, la profilul „Științe ale Naturii”. Aceasta a susținut probele scrise ale examenului de Bacalaureat la Limbra și Literatura Română, Matematică și Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, obținând note maxime. Totodată, sunt și alți elevi dorohoieni care au obținut note de 10 la una sau două dintre probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

„Cuvintele nu ar fi destul pentru a descrie bucuria pe care o simt acum. Sunt foarte emoționată și totodată extrem de mulțumită deoarece sunt convinsa că acest rezultat ilustrează perfect toată munca și tot efortul depus în acești patru ani, atât a mea cât și a profesorilor care m-au călăuzit prin acest drum al cunoașterii și cărora vreau sa le mulțumesc din tot sufletul. Consider ca nu este ușor, dar nici imposibil însă este nevoie de foarte multă determinare, voință și încredere.”, a declarat pentru Dorohoi News, Gîrțu Anamaria-Adelina.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web