Dorohoi News Logo

Dorohoi : Grădiniţa nr. 9 pregăteşte activităţi şi proiecte numeroase în următorul an şcolar

Dorohoi_gradinita_9

Grădiniţa cu program prelungit nr.9 „Ştefan cel Mare şi Sfânt” va desfăşura în anul şcolar 2011-2012 activităţi şi proiecte la fel de multe ca şi în anii precedenţi.

Pentru început, conducerea şcolii a declarat că îşi doreşte să continue proiectele deja începute, având două activităţi importante cuprinse în calendarul activităţilor. Prima dintre ele este festivalul interjudeţean „Moştenitorii”, aflat la a VIII-a ediţie, urmat de concursul de interpretare artistică „Do-Re-Mi”, aflat la a IX-a ediţie, în parteneriat cu Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi, dar şi cu Palatul Copiilor Botoşani.

Pe parcursul anului şcolar se vor desfăşura diferite proiecte, printre care şi proiectul transfrontalier realizat în parteneriat cu Clubul Copiilor şi Elevilor. „Lucrăm cu copiii la prezentarea unui spectacol în parteneriat cu Universitatea Cernăuţi, numit „Tradiţii şi obiceiuri locale”, unde preşcolarii se întrec în a prezenta dansuri şi muzică populară”, a spus directorul unităţii, prof. Anişoara- Doiniţa Dupu. Un alt proiect este cel desfăşurat împreună cu fundaţia „Star Hope” în cadrul căruia se vor face activităţi deosebite unde vor fi implicaţi copiii cu cerinţe educative speciale. „Avem în fiecare lună cel puţin o activitate la fiecare grupă cu aceşti copii, pe care încercăm să îi integrăm în colectivul nostru”, a declarat directorul grădiniţei, prof. Anişoara-Doiniţa Dupu.

Se vor mai desfăşura şi concursurile „Micii pompieri”, „Copii frumoşi şi sănătoşi”, „Micul pieton”, iar printr-un program special se vor parcurge trei etape în pregătirea copiilor: etapa locală, zonală şi judeţeană. Anul trecut s-au înregistrat rezultate deosebite, Grădiniţa nr. 9 reuşind să obţină premiile I, II şi III la etapa judeţeană. „Sunt foarte multe activităţi pe parcursul anului, iar în toate se implică întreg colectivul didactic. Sigur vor mai exista propuneri de proiecte şi programe deosebitedin partea colegilor, având preşcolari deosebiţi. Este într-adevăr o mândrie pentru grădiniţa noastră”, a mai adăugat directorul unităţii. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web