Dorohoi News Logo

Hidroplasto susține performanța școlară din județul Botoșani

Performanta scolara

O comunitate prosperă investind în educație și se desăvârșește prin maniera în care își crește copiii. Este crezul pentru care compania SC Hidroplasto SRL sprijină Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) în demersul de a recompensa munca elevilor și cadrelor didactice, din județul Botoșani, premianți ai competițiilor naționale și ai Centrului de Excelență.

„Viitorul județului Botoșani depinde de noi, cei care putem influența direcția spre care se îndreaptă tinerii. Ideal este ca toți copiii să aibă acces la educație, să aibă șanse egale și să fie tratați echitabil. Stimularea performanței școlare este importantă pentru alimentarea ambiției tinerilor de a se autodepăși și pentru a-i motiva să devină cetățeni responsabili și implicați în procesele comunității, ca apoi să reverse învățătura în comunitate și să contribuie la îmbunătățirea sistemului”, arată Cătălin Silegeanu, directorul general al SC Hidroplasto SRL.

Premiile acordate de IȘJ Botoșani vizează rezultate obținute pe parcursul anului școlar 2021-2022. După finalizarea tuturor competițiilor, instituția va organiza un eveniment festiv dedicat perlelor din învățământul botoșănean, care va avea loc la sfârșitul lunii august. Estimările arată că sute de elevi vor fi recompensați pentru rezultatele avute în competiții județene, iar alți circa 100 vor fi premiați pentru urcarea pe podiumul olimpiadelor și concursurilor naționale. De asemenea, vor răsplătiți de IȘJ și elevii de 10 la examenele naționale.

În acest scop, managerul Hidroplasto a încheiat un contract de sponsorizare a IȘJ, la începutul acestei săptămâni.

„Întreaga comunitate trebuie să le transmită acestor copii minunați că eforturile lor sunt admirate și susținute. Faptul că un număr semnificativ de elevi onorează județul Botoșani dovedește că avem motive reale de mândrie, în ciuda a numeroși factori care se împotrivesc performanței școlare”, a concluzionat Cătălin Silegeanu.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web