Dorohoi News Logo

Dezvoltare profesională a cadrelor didactice de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi prin programul european ERASMUS+ FOTO

1

Preocuparea permanentă a cadrelor didactice de la Liceul „Regina Maria” pentru adaptarea activităților de învățare la standardele europene se materializează și în anul școlar 2022-2023 prin participarea la cursuri structurate de formare, finanțate în cadrul Programului Erasmus+.

Astfel, în perioada 22-26 februarie 2023, cinci profesori de discipline economice, matematică și fizică au participat la cursul de formare “Make technology your friend! – Using ICT toengagestudents in the modern classroom”, furnizat de Asociația Edu2Grow în Larnaca, Cipru. Pe parcursul a cinci zile, cursul a urmărit dezvoltarea de competențe TIC privind aplicarea tehnologiei în diferite medii educaționale, cât și utilizarea calificată a cel puțin 5 activități, tehnici și instrumente digitale (producție de materiale de instruire, publicare, audio, video etc.) pentru propriul context de predare, în vederea creșterii motivației elevilor și a nivelului de implicare. 

Participarea cadrelor la cursul de formare din domeniul TIC răspunde obiectivului de dezvoltare instituțională din al doilea an de Acreditare în domeniul Educație școlară, nr. de referință 2022-1-RO01-KA121-SCH-000051974.

În acest an școlar, 15 profesori de discipline diverse beneficiază de programe de formare profesională cu scopul dezvoltării competențelor digitale și utilizării resurselor educaționale deschise pentru exploatarea întregului potențial al învățării digitale. (comunicat de presă)

Disclaimer: „Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenția Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conținutul informaţiei”

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web