Dorohoi News Logo

Labirintul devenirii! - activitate de consiliere desfășurată în cadrul programului de orientare școlară și profesionala la Liceul „Regina Maria” Doroh

1

Liceul „Regina Maria” continuă procesul de sprijinire a elevilor din clasele a XII-a pentru luarea unei decizii optime în orientarea traseului educațional și al carierei.

Miercuri, 23 martie 2023, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, doamna colonel Achiței Corina și  doamna plutonier Cam Georgeta, au prezentat elevilor de clasa a XII-a specificul activităților în cadrul I.S.U., forme de școlarizare și concursuri de admitere.

A fost adusă în atenția elevilor formarea unei atitudini pozitive față de muncă și viață, adaptarea continuă la schimbările ce se produc pe piața muncii, creșterea gradului de implicare civică și oportunitățile de dezvoltare personală și profesională.

Activitatea a avut în final o sesiune deschisă de întrebări-răspunsuri unde elevii au primit informații noi și clarificări referitoare la competențele și aptitudinile profesionale necesare în domeniu.

Activitatea a fost coordonată de consilierul școlar, prof. Verenciuc Ștefania Larisa, și prof. Sandu Mariana.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web