Dorohoi News Logo

Elevi calificați la etapa națională a olimpiadelor de informatică

informatica-2

În urma participării la etapa județeană a Olimpiadei de informatică, patru elevi din Botoșani s-au calificat la etapa națională a acestei olimpiade.

Astfel, vor reprezenta județul nostru, în perioada 1-6 aprilie la București, următorii liceeni:
1. Petcu Antonio, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, clasa a IX-a, prof. îndrumător Ștefan Oltean
2. Iordachioaiei Alexandru, Colegiul National „Mihai Eminescu” Botoșani, clasa a XI-a, profesor îndrumător Ilincariu Oana-Cristina
3. Tănasă Matei, Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani, clasa a XII-a, profesori îndrumători Asandului Roxana și Panaete Adrian

În ceea ce privește nivelul gimnazial, s-a calificat la etapa națională – secțiunea gimnaziu, elevul Venedict Sasha-Cristian de la Colegiul Național „A. T. Laurian” Botoșani, clasa a VI-a, profesor îndrumător Asandului Roxana. Etapa națională a olimpiadei de informatică, secțiunea gimnaziu, va fi la Târgu Mureș, în perioada 1-5 aprilie 2023.

Dorim mult succes elevilor care ne vor reprezenta județul la etapa națională a Olimpiadei Naționale de Informatică!

COMUNICAT DE PRESA 

Astazi 28.03.2023, in prezenta domnului primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu si a domnului director al Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi ec. Radu Dan Surdu, a fost semnat contractul privind execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI” Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi" - cod SMIS 126147, Municipiul Dorohoi avand partener Directia de Asistenta Sociala Dorohoi.

Aceasta investiție vizează imbunatatirea calitatii vietii populatiei din Municipiul Dorohoi prin dezvoltarea infrastructurii sociale a furnizorului Directia de Asistenta Sociala Dorohoi. Acest centru prin abordarea conceptuala si modul de conformare a functiunilor va crea conditii de dezvoltare sociala prin acordarea de servicii de îngrijire sociale si psihologice, servicii de recuperare/reabilitare (kinetoterapie, fizioterapie, gimnastica medicala, terapie ocupaþionala, psihoterapie, psihopedagogie, logopedie podologie si altele asemenea), servicii de consiliere sociala, juridica si de informare.

Contractul de lucrari in vederea realizarii obiectivul de investiție - INFIINTARE CENTRU DE ZI MULTIFUNCTIONAL, in cadrul PROIECTULUI „Imbunatatirea Calitatii Vietii Populatiei din municipiul Dorohoi” - cod SMIS 126147 a fost atribuit asocierii dintre S.C. GAFCO S.R.L. & S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L. Valoarea lucrării este în suma de 6.709.228,56 lei la care se adaugă TVA în valoare de 1.274.753,43 lei, iar investiţiile au o durată de implementare de 10 de luni.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web