Dorohoi News Logo

Rezultate deosebite și calificare la etapa națională obținute de elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, la Olimpiada de religie ortod

1

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița, Comuna Ibănești, Județul Botoșani, coordonați de Pr. Prof. Iftodi Marian Liviu, au obținut rezultate deosebite și în anul școlar 2022-2023 la Olimpiada de Religie-Ortodoxă, faza Județeană.

Olimpiada Județeană s-a desfășurat sâmbătă 18 Martie 2023 la Seminarul Teologic „Sfântul Gheorghe” Botoșani și a reunit cei mai valoroși elevi din Județul Botoșani la această disciplină.

Cu multă dragoste de Dumnezeu, muncă și perseverență, eleva Ostafi Ștefania Crina, din clasa a-V-A, a obținut Premiul I cu nota 9,55 reușind astfel calificarea la etapa Națională de Religie Ortodoxă ce se va desfășura în perioada 19-23 Aprilie 2023 la Deva, județul Hunedoara. Alături de ea și alți elevi au obținut rezultate deosebite.

Astfel, eleva Racu Iasmina-Narcisa din clasa a-VII-A, a obținut un binemeritat Premiu II cu nota 9,35 evidențiind că munca și rugăciunea sunt calea către succesul oricărui elev ce dorește să învețe. Credința, cumințenia și simplitatea, au făcut ca eleva Mălășincu Maria din clasa a-V-A, să obțină Premiul III cu nota 8,85 iar elevii  Atomei Ionuț din clasa a-VII-A și Șeifer Andrei Nectarie din clasa a-VIII-A, să obțină Mențiune.

Aceste rezultate frumoase arată încă odată că la Școala Dumbrăvița din Botoșani, seriozitatea, munca, buna educație creștină primită din familia elevilor și credința în Dumnezeu sunt principalele coordonate pe care această Școală își desfășoară întreaga activitate.

Mulțumim doamnei Director Magopeț Mariana pentru că mereu sprijină performanța și calitatea în educație, felicităm elevii pentru aceste rezultate deosebite și rugăm pe Dumnezeu ca și în anii următori să dea înțelepciune și pricepere tuturor elevilor din școala noastră spre a păși pe calea reușitelor școlare și sufletești. (Pr. Prof. Iftodi Marian-Liviu)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web