Dorohoi News Logo

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi - Mobilitate ERASMUS+, VET în Spania

1

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi este beneficiarul a două Acreditări Erasmus+. Una dintre acreditări este pe domeniul VET (responsabil de proiect, prof. Cristina Drăghici) și în acest moment se află în al doilea an, desfășurând proiectul cu număr de referință 2022-1-RO01-KA121-VET-000065827.

Obiectivele Acreditării VET propuse a fi îndeplinite în perioada 2021-2027 vizează: dezvoltarea competențelor și abilităților practice necesare pe piața europeană a muncii a elevilor de la specializarea matematică-informatică prin stagii de formare în străinătate și dezvoltarea profesională a profesorilor de informatică în scopul utilizării noilor tehnologii și a metodelor inovatoare de predare și dezvoltării curriculare.

În perioada 15- 26 mai 2023, 20 de elevi ai Colegiului Național ”Grigore Ghica” Dorohoi de la profilul matematică-informatică, însoțiți de doamnele Cristina Drăghici și Sonia Nicorici, profesori însoțitori, vor participa sub egida ERASMUS+ la programul de formare cu tema „VIRTUAL REALITY - THE DEVELOPMENT OF SPACET” organizat în colaborare cu partenerii Euromind și V-Art din Sevilia, Spania. 

„Îi poți da unui elev câte o lecție în fiecare zi, dar dacă îl poți îndruma să învețe stârnindu-i curiozitatea, el își va dedica întreaga viață învățăturii.” (Clay P. Bedford)

(prof. Pavel Daniela)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web