Dorohoi News Logo

Grădiniţa nr.10: Oaspeți de seamă la recepția lucrarilor la acoperiș

Gradinita 10_01

La jumătatea lunii august, Grădiniţa cu program normal şi prelungit cu nr.10 a început lucrările de reparaţie şi refacere a acoperişului. Ieri, 14 septembrie 2011 începând cu ora 10.00 a avut loc recepţia lucrărilor realizate cu sprijinul UNICEF, în colaborare cu Habitat for Humanity.

“Este o sărbătoare mare pentru noi, s-a realizat recepţia lucrării de înlocuire a acoperişului, o lucrare absolut necesară, deoarece era foarte degradat. Mulţumim pe această cale celor de la UNICEF şi Habitat for Humanity, care au lucrat în parteneriat şi au realizat în totalitate lucrarea. Au fost câteva întârzieri, însa nu foarte semnificative. Recepţia a decurs foarte bine, suntem multumiţi, sperăm să mai realizăm câteva investiţii pentru că avem nevoie şi de asemenea, sperăm să ne mai sprijine Primăria şi Comunitatea Locală în continuare”, a declarat responsabilul de grădiniţă, Paula Gavriluţă.

La eveniment au participat: Edmond McLoughney, reprezentantul UNICEF România şi alţi patru membri, managerul zonal Moldova Habitat for Humanity, Andrei Chirilă, dar şi directorii şcolilor 1 şi 2 din municipiu, prof. Dan Vatamanu şi prof. Veronica Ivănescu. A fost prezent şi primarul municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu care împreună cu personalul didactic şi invitaţi a vizitat grupele de preşcolari din cadrul grădiniţei.

“Copiii au un loc aparte în inima mea şi de aceea tot ceea ce încerc să fac este destinat în cea mai mare parte copiilor. Ei vor beneficia pe viitor de ceea ce muncim noi în comunitate şi de aceea am această atracţie deosebită pentru copii. Este un eveniment deosebit prin care vreau să aduc mulţumiri UNICEF-ului, Habitat for Humanity şi Realitatea TV care şi-au dat mâna şi au realizat la Grădiniţa 10 un acoperiş cu tablă Lindab, un acoperiş de calitate. Sunt de două ori fericit deoarece copiii vor avea de acum condiţii mai bune pentru a-şi desfăşura activitatea”, a declarat primarul municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu.

De asemenea, la începutul verii, Grădiniţa nr. 10 a mai primit de la UNICEF o donaţie de 10 mese şi 50 de scaune pentru preşcolari, cu care a fost dotată sala unde copiii vor servi masa. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web