Dorohoi News Logo

Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare inaugurată la Grădinița cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” din Dorohoi - FOTO

gradinita 38

Ziua de 15 iunie 2023, a fost o zi  plină de emoție și bucurie pentru noi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” Dorohoi, structură a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, prin inaugurarea Grădinii de Relaxare, Liniște și Învățare. 

Proiectul național GRLI asigură un mediu arhitectural outdoor pregătit cu dragoste pentru copii care deschide calea explorării și bucuriei de a învăța! El pune accent pe alfabetizarea învățării, relaxării și liniștii, într-un mediu special amenajat pentru cei mici.  E un nou început, cu strategii noi și atractive, ludice, pe placul micuților.

Amenajarea se datorează implicării voluntare a tuturor categoriilor de personal din grădiniță, dar și a părinților. Cu toții au crezut în scopul acestui proiect și au răspuns într-un mod inedit la invitația noastră la schimbare. Le aducem alese mulțumiri, pe această cale, pentru înțelegere și sprijin.

La deschiderea festivă a GRLI ne-au onorat cu prezența - dl Primar al municipiului Dorohoi, ing. Dorin Alexandrescu, dl Inspector Școlar General prof. Bogdan – Gheorghe Suruciuc, dna  inspector de specialitate, prof. Anca Agavriloaei, dna director a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, prof. Trăenița Buhaschi, preșcolari, părinți.

Astfel, oficial suntem o grădiniță ce face parte din familia proiectului național „Grădina de Relaxare, Liniște și Învățare”. (prof. Maria Enache – responsabil grădiniță)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web