Dorohoi News Logo

La Şcoala Generală nr. 5 se vor instala camere de supraveghere

camere de supraveghere

Şcoala cu nr. 5 „Spiru Haret” a început noul an şcolar cu gândul la continuarea proiectelor demarate anul trecut, dar şi cu implementarea unor proiecte noi.

Până la sfârşitul anului şcolar, conducerea şcolii îşi propune să achiziţioneze un sistem video de supraveghere, care să întărească securitatea elevilor. „Instalarea camerelor de supraveghere reprezintă o prioritate pentru noi, având în vedere că se pune foarte mult accent pe asigurarea securităţii elevilor în şcoală. Este un aspect pe care trebuie să îl urmărim”, a declarat directorul unităţii de învăţământ, prof. Daniela Cojocaru.

Conducerea şcolii mai spune că nu se ştie dacă investiţia se va face din fonduri proprii sau dacă se vor găsi sponsori,  însă se vor face eforturi pentru ca sistemul să fie instalat în toată şcoala până la sfârşitul anului. Pe lângă aceasta, şcoala se află pe lista de aşteptare a Inspectoratului Şcolar Judeţean(IŞJ) în vederea obţinerii fondurilor necesare pentru instalarea geamurilor termopan. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web