Dorohoi News Logo

Dorohoi: Întâlnire metodică la Grădiniţa nr.9

intalnire gradinita 9

La începutul fiecărui an şcolar, cadrele didactice atât din învăţământul preuniversitar cât şi din cel preşcolar participă la consfătuiri şi diferite întâlniri metodice. Ieri, 15 septembrie 2011 începând cu ora 17:00, la Grădiniţa nr. 9 „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Dorohoi a avut loc consfătuirea cadrelor didactice din învăţământul preşcolar.

Invitaţia a venit din partea inspectorului învăţământ preprimar, Aurelia Ciura care a participat recent la o consfătuire naţională, desfăşurată la Bucureşti. Sala de basm s-a dovedit neîncăpătoare pentru cele peste 100 de cadre prezente. „Este o mândrie pentru noi că ne reprezintă ca inspector, vine de la o grădiniţă mare şi cu multă experienţă în domeniu. Ne bucurăm să o avem ca invitată”, a spus directorul grădiniţei, Anişoara Dupu.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat materiale care ţin de metodica desfăşurării procesului instructiv-educativ în grădiniţa de copii şi au existat discuţii pe baza materialelor prezentate. „Datoria mea este să le transmit noutăţile colegelor, să discutăm despre dificultăţile pe care le-au întâmpinat în acest an şi să găsim soluţii împreună. Vreau să le propun o mai mare atenţie referitor la parteneriatele cu familia, pentru că noi vrem să-i ajutăm pe părinţi să-şi crească frumos copiii,” a declarat insp. Aurelia Ciura. (DorohoiNews.ro, Mădălina O.)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web