Dorohoi News Logo

Pintilei Lavinia - Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2023

Pintilei Lavinia

Municipiul Dorohoi este din nou în top după afișarea rezultatelor de la Bacalaureat 2023. La nivelul județului Botoșani, după rezolvarea contestațiilor, doi candidați au obținut media 10, dintre care o elevă din Dorohoi.

Dorohoianca de 10 la Bacalaureat 2023, Pintilei Lavinia a învățat la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, la profilul „Filologie”. Aceasta a susținut probele scrise ale examenului de Bacalaureat la Limbra și Literatura Română, Istorie și Logică, argumentare și comunicare, obținând note maxime. Totodată, sunt și mulți alți elevi dorohoieni care au obținut note de 10 la una sau două dintre probele scrise ale examenului de Bacalaureat.

„Emoțiile își spun cuvântul în acest moment, iar starea mea este greu de explicat în cuvinte. Țin să le mulțumesc tuturor profesorilor care m-au sprijinit și au contribuit în evoluția mea din acești 4 ani de liceu, fără de care nu aș fi reușit să ajung la performanța actuală. Nu a fost ușor, dar cu perseverență și cu dorința constantă de a excela nimic nu este imposibil. După acest principiu îmi doresc să îmi ghidez viitorul și să înfrunt toate încercările care mă vor întâmpina în procesul meu, aceasta fiind dovada clară că nimic nu este greu de realizat atunci când dorința de evoluție primează.”, a declarat pentru Dorohoi News, Lavinia Pintilei.

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web