Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” Dorohoi - bilanțul bac(a)laureatului 2023

liceul-regina-maria-dorohoi

De ani buni, numele Liceului „Regina Maria” este asociat cu performanța, cu dorința de a promova în comunitate o educație bazată pe valori autentice. Efortul cadrelor didactice, perseverența elevilor, implicarea părinților au făcut ca această școală să crească în mod constant și să impresioneze prin rezultatele la olimpiade și la examenele naționale, proiectele europene derulate, activitățile extrașcolare. 

Finalul sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat 2023 a adus bucurie tuturor absolvenților care au trecut pragul examenului maturității. Pentru Liceul „Regina Maria” bilanțul oferă satisfacții tuturor celor implicați în pregătirea acestui examen foarte important pentru parcursul educațional și profesional. Cu un procent de promovare al promoției 2023 de 95,7% (au promovat 159 din cei 166 candidați înscriși la examen), o medie generală de 10, 29 de note maxime la diverse discipline, precum și 54 de medii generale peste 9 și media generală de promovare peste 8, Liceul „Regina Maria” reușește să ajungă în topul liceelor botoșănene!

Merită felicitați, așadar,cei care au reușit să obțină nota maximă: 5 la istorie, 2- limba și literatura română, 7- matematică (4 la mate-info, 3 -științe ale naturii), 2 - anatomie, 4- fizică, informatică-1, 5 -geografie, 3- logică. Au demonstrat că sunt de 10 și la examen și că visul de a obține o notă maximă se poate împlini sub bagheta unui profesor care valorifică potențialul fiecărui elev, atunci când există motivație și dorința de a fi cel mai bun.

Felicitări, dragi reginiști, pentru cele 54 de medii peste 9! Un rezultat care vă va ajuta să vă urmați visul!

Felicitări, Lavinia Pintilei, pentru media generală 10! Discreția, modestia, educația primită în familie, perseverența, calitățile tale erau, oricum, de nota maximăși nu au avut nevoie de o contestație la limba și literatura română pentru a fi de 10!

Felicitări absolvenților de la specializările economic și coafor stilist pentru mediile foarte frumoase cu care au reușit să promoveze examenul!

Felicitări tuturor celor 159 de absolvenți care au promovat examenul, încheind cu succes etapa liceului!

Calitatea educației, interesul pentru binele elevului, valorificarea optimă a potențialului, dirijarea cu atenție a traseului educațional sunt coordonatele unei activități ale cărei roade se culeg la final de liceu!

Succes tuturor la examenele de admitere!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web