Dorohoi News Logo

Început de an școlar în haine noi pentru Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” Dorohoi - FOTO

1

Urmare a semnării contractului de execuție lucrări pentru Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” aferent obiectivului de investiții „Reabilitarea unităților de învățământ și infrastructură rutieră în municipiul Dorohoi”, cod SMIS 125975, unitatea noastră de învățământ se mută temporar din sediul din Bulevardul Victoriei 108. 

Preșcolarii și elevii claselor 0-IV vor învăța în sediul nou din Calea Plevnei 18 bis, Grădinița cu program normal numărul 3 Dorohoi, unitate în care vor funcționa 13 formațiuni de studiu, precum și compartimentul administrativ. 

Elevii ciclului gimnazial, precum și doua clase din ciclul primar, vor învăța în corpul B al Liceului „Regina Maria” Dorohoi din Bulevardul Victoriei 112 în program de după amiază.
Mulțumim pentru implicare și disponibilitate Primăriei Municipiului Dorohoi, precum și conducerii Liceului „Regina Maria” Dorohoi! 

De asemenea, mulțumim părinților care ne-au fost aproape în această perioadă și ne-au susținut în eforturile noastre de-a oferi un învățământ de calitate în condiții optime.

Bun venit, an școlar!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web