Dorohoi News Logo

Început de an școlar cu soare și zâmbete pentru liceenii de la Regina Maria - FOTO

Regina_01

11 septembrie a marcat debutul unui nou an școlar și pentru cei 833 de liceeni de la Regina Maria. Ora 9 a adunat, în curtea liceului, 833 de zâmbete pe tot atâtea chipuri însorite, bucuria revederii, emoții pentru bobocii de clasa a IX-a, speranțe pentru un nou început.

Festivitatea a fost marcată de prezența reprezentanților autorităților locale, dl. primar Dorin Alexandrescu, dl. viceprimar, Cristian Dogaru, reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, inspector principal Anton Dragoș și al Inspectoratului de Jandarmi, căpitan Eusebiu Zară. În mesajul transmis, invitații au subliniat importanța parteneriatului interinstituțional în asigurarea unui climat de studiu adecvat pentru toți elevii, nevoia de a educa elevii în spiritul unor principii și valori moral-civice. 

Conducerea liceului a subliniat faptul că anul școlar anterior a fost marcat de performanțe la olimpiade și examene naționale, de investiții în crearea unui climat educațional de calitate, a fost un an al implicării în proiecte europene și în activități extrașcolare  de impact, un an al unui adevărat parteneriat între profesori și elevi și al unei munci de echipă susținute. Toate acestea constituie fundamentul performanțelor din anul școlar 2023-2024, un pas important în transformarea școlii într-un spațiu al excelenței și al valorilor autentice.

„Le dorim elevilor reginiști să păstreze vii spiritul și lumina acestei zile, să vină cu bucurie la școală, să primească susținerea părinților și a profesorilor și să învețe cât mai mult pentru a fi competitivi și a răspunde provocărilor unei lumi în permanentă schimbare! Dragi reginiști, anul școlar 2023-2024 să vă fie un partener loial în obținerea performanțelor, să răspundă nevoilor voastre de a fi Semper Excelsius!” a declarat pentru Dorohoi News, prof. Bolohan Gabriela, directorul Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web