Dorohoi News Logo

Profesorii nu vor mai putea face meditații cu elevii de la clasă. Ministerul a lansat o procedură pentru completarea declarațiilor de interese

MEN

Ministerul Educației a lansat, în consultare publică, Procedura pentru completarea declarațiilor de interese de către personalul didactic de predare.

Astfel, sunt puse în aplicare prevederile noii Legi a învățământului preuniversitar, act normativ care statuează explicit faptul că profesorii nu pot să desfășoare activități de pregătire suplimentară contra cost pentru elevii de la clasa/clasele la care sunt încadrați în anul școlar în curs, având obligația de diligență să depună eforturi pentru atingerea competențelor necesare de către fiecare elev, prin activitatea la clasă și prin programele de învățare remedială.

Documentul supus consultării publice, precum și informații privind modalitatea de a transmite sugestii de îmbunătățire sunt disponibile prin accesarea adresei https://www.edu.ro/consultare_publica_proiect_ordin_91_18_procedura_completare_declaratii_interese_personal_didactic_predare?fbclid=IwAR1Em0Xj-woQehTBwRmQbmL6lQHTBXt4JEBRX8oyySYX9RqF0Sp_dagKx_k.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web