Dorohoi News Logo

Liceul „Regina Maria” Dorohoi și-a ales Miss și Mister Boboc 2023 - FOTO

Bal 2023 Regina_43

Balul Bobocilor de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi, desfășurat pe 10 noiembrie 2023, la Sala Teatrului, a fost o seară plină de strălucire și emoții pentru participanți si spectatori. Cele trei probe de dans au adus o varietate de stiluri și expresii artistice, începând cu eleganța valsului, continuând cu energicul dans popular și încheindu-se cu un dans ales prin tragere la sorți, care a adăugat elementul surpriză.

Proba de talente a dezvăluit aptitudini remarcabile, de la interpretări muzicale impresionante până la numere de dans pline de creativitate. Participanții au demonstrat că talentul și pasiunea nu cunosc limite. Momentul culminant al serii a fost proba surpriză, unde elevii au fost provocați să improvizeze în fața publicului. Această provocare a adus la suprafață spontaneitatea și originalitatea participanților.

La finalul serii, au fost anunțați cu mândrie câștigătorii. Numele bobocilor au fost aclamate de colegi și profesori, reprezentând viitorul liceului „Regina Maria” din Dorohoi. Juriul a fost format din profesorii Liceului „Regina Maria”: Ocu Iuliana, Cercel Elena, Șmocot Cezara, Foca Alina și Gușulei Gheorghina, iar decernarea premiilor a constituit cel mai așteptat moment al serii și s-a realizat astfel: 

- Premiul I (MISS ȘI MISTER BOBOC): Cuțic Ioana și Ștefan Crețu- Perechea 7;
- Premiul al II- Timeea Barabasa și Ștefan Onofrei-Perechea 2;
- Premiul al III-lea: Denisa Tănasă și Matei Pînzariu - Perechea 3;
- Mențiunea I: Ecaterina Constantin și Andrei Aparaschivei - Perechea 5;
- Mențiunea a II-a: Ioana Șniter și Alexandru Știr - Perechea 6;
- Mențiunea a III-a: Brânzei Robert și Ursan Miruna - Perechea 4;
- Mențiunea a IV-a: Nanu Andrei-Ionut și Vaipan Alexandra-Luciana - Perechea 1;
- MISS ȘI MISTER POPULARITATE: Ioana Cuțic și Ștefan Crețu - Perechea 7.

Balul Bobocilor s-a încheiat, lăsând în atât participanții cât și publicul cu amintiri de neuitat și anticipând cu entuziasm evenimentele viitoare din viața liceului. (Maia T. și Paula C.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web