Dorohoi News Logo

„Rugăciune pentru PACE” activitate desfășurată de elevii și preșcolarii mai multor unități școlare din Dorohoi - FOTO

Dorohoi09

Sub ecoul unui frumos proiect educațional – „Copii, victime ale războiului", care a adus împreună elevii și preșcolarii mai multor unități școlare din Dorohoi, activitatea „Rugăciune pentru PACE" s-a desfășurat miercuri, 15 noiembrie, într-o atmosferă emoționantă, plină de energie pozitivă și mesaje sincere transmise de copii.

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada" (prof. Lupu Elena/ prof. Gafițanu Irina), elevii clasei a VII-a de la Școala Gimnazială „Dimitrie Romanescu" (prof. Ștefan Simona), elevii clasei a II-a de la Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu" (prof. Chichioacă Emanuela), elevii clasei a X-a de la Liceul „Regina Maria" (prof. Șmocot Cezara) și elevii Seminarului Teologic „Sf. Ioan Iacob" Dorohoi (prof. Chichioacă Petru Georgel), alături de elevi ucraineni, au lansat spre cer mesaje de pace, în urma numărătorii inverse realizate chiar de domnul primar Dorin Alexandrescu, care a avut binevoința și bucuria de a petrece câteva momente emoționante lângă copii.

Rugăciunea pentru pace a răsunat prin cuvinte dar și prin cântec, activitatea fiind inclusă în programul național „Săptămâna Educației Globale" care s-a desfășurat în această perioadă.

Echipa de organizare transmite tuturor participanților felicitări și le urează tuturor copiilor să aibă parte de o copilărie plină de zâmbete, de sănătate și mai ales de pace!

Prof. Ștefan Simona - Școala Gimnazială „Dimitrie Romanescu" Dorohoi

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web