Dorohoi News Logo

Prima lecție de robotică predată de echipa North East Dynamics de la Liceul „Regina Maria” Dorohoi - FOTO

North East Dynamics_03

În perioada 12-26 octombrie roboticienii de la liceul „Regina Maria” au luat inițiativa și au pornit o campanie de promovare în rândul elevilor de primară și generală.

Cu brațele deschise au fost primiți elevi de la Școala Gimnazială "Spiru Haret", Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" cât și elevii Școlii Gimnaziale "Mihail Kogălniceanu".

Copiilor li s-a făcut prezentarea echipei, li s-au arătat cele mai importante rezultate dobândite de aceasta, au aflat tema sezonul actual FTC și practic în ce constă munca de a fi robotician. Tinerii au avut șansa de a-și clarifica curiozitățile legate de tot ce înseamnă lumea roboticii și a informaticii. În plus, cei mici au avut oportunitatea de a manevra singuri robotul construit la începutul sezonului.

De asemenea, în data de 11 noiembrie s-a organizat un parteneriat de succes cu Complexul de apartamente "Amicii" unde copiii de toate vârstele au putut vizita laboratorul de robotică.

Prin aceste metode, atenția fragilă a elevilor a putut fi captivată ușor și distractiv, iar scopul echipei de a-și informa micul oraș a dat rezultate fenomenale.

Echipa de robotică a liceului "Regina Maria" Dorohoi își așteaptă nerăbdătoare noii ucenici pe care să-i primească cu căldură în echipa NED pentru a le împărtăși marile secrete ale acestei lumi necunoscute de majoritatea dorohoienilor.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web