Dorohoi News Logo

Elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” învață să aibă grijă de sănătatea lor – FOTO

Scoala 8_02

Pe 28 noiembrie 2023, elevii claselor a VII-a B și a VII-a C de la Școala Gimnazială ,,Mihail Kogălniceanu”, Dorohoi, au avut ocazia să participe la o nouă activitate despre sănătatea mintală, propusă în cadrul Proiectului ,,Sănătatea – prețuiește-o cât o ai!”și inclusă în Proiectul educațional ,,Prietenia – floare rară”, coordonat de către consilierul școlar, în colaborare cu diriginții claseloe V-VIII. Evenimentul organizat marți a avut-o ca invitat pe doamna doctor Sandu Dardai Maria de la Centrul de Sănătate Mintală, Botoșani.

Pe parcursul activității, elevii au obținut informații importante privind mijloacele păstrării sănătății organice, implicit a sănătății mintale. Nu au lipsit din discuțiile purtate factorii de risc pentru sănătatea adolescenților,  precum și modul în care putem recunoaștem schimbările fizice și pshice la colegii de clasă și cum se poate interveni.

Ca în fiecare an, Proiectul ,,Prietenie – floare rară!” își propune să deruleze activități de prevenire a unor tulburări de comportament, a violenței și a discriminării, a consumului de substanțe care ne pot pune viața în pericol.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web