Dorohoi News Logo

Cerc pedagogic al directorilor din Zona Darabani - FOTO

cerc pedagogic 18

„Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea" Nelson Mandela

Joi, 7 decembrie, s-a desfășurat în cadrul Cercului Pedagogic al directorilor din zona Darabani,  o activitate susținută de doamna director, profesor Alina Grigore, la Școala Profesională „Sfântul Apostol Andrei" Smârdan.

Directorii unităților de învățământ prezenți la activitate, au dezbătut tema „Prevenirea și combaterea consumului de substanțe psihoactive în rândul elevilor"

La activitate s-au alăturat: reprezentantul comunității Suharău, domnul primar, Marcel Chelariu, domnul Inspector Școlar General, profesor Bogdan Gheorghe Suruciuc și doamna inspector management instituțional, teritorial, profesor Galia Hrimiuc.

După prezentarea referatului și a activităților realizate de cadre didactice pe tema cercului, elevi ai Școlii Smârdan au prezentat un program artistic constând în intonarea imnului școlii, a colindelor tradiționale specifice perioadei în care ne aflăm, sub îndrumarea doamnei profesor Patape Marta și o suită de dansuri de către Junii Suharăului, sub îndrumarea doamnei profesor Onciu Ramona. 

Mulțumim tuturor celor prezenți și implicați în buna desfășurare a acestei activități atât de actuală și necesară pentru formarea pe viitor a tinerei generații

Nimic nu le dăruiești oamenilor dacă nu te dăruiești pe tine. (Axel Munthe)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web