Dorohoi News Logo

Școala de cariere la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi - FOTO

ghica 02

În perioada 18 - 22 decembrie, la Colegiul Național „Grigore Ghica” se desfășoară activitățile specifice săptămânii „Școala Altfel”.

Pe 19 decembrie în Aula Colegiului am avut drept invitați pe D-na Bianca Popoiu, Director BCR și D-l Liviu Țului Director Grup Retail la BCR, care au împărtășit elevilor noștri din experiența personală și profesională. Elevii au fost receptivi și activi pe tot parcursul activității.

Planul de carieră, alegerea profesiei, dar și modul în care te prezinți la un interviu sau cum alcătuiești un CV convingător, au fost principalele teme de discuție.

Potrivit Raportului Forumului Economic Mondial privind viitorul locurilor de muncă, jumătate din toți angajații vor avea nevoie de recalificare până în 2025, pe măsură ce adoptarea tehnologiei crește. Lumea muncii evoluează rapid, ceea ce înseamnă că trebuie să știi cum să te pregătești pentru un viitor post care este imposibil de prevăzut.

Prin urmare, viitorii posesori ai forței de muncă vor avea nevoie de flexibilitate, abilități de comunicare, inteligență emoțională dar și de fluență digitală.

Acestea au făcut obiectul discuțiilor de astăzi și împreună au identificat care sunt factorii care aduc succesul în carieră, dar și care sunt așteptările de la viitorul loc de muncă.

Mulțumim invitaților de la BCR pentru implicare, deschidere și pentru informațiile pe care le-au furnizat elevilor noștri.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web