Dorohoi News Logo

Crăciunul Reginei - Spiritul sărbătorilor de iarnă transmis prin vocile reginiștilor – FOTO

Regina Maria_09

În atmosfera încărcată de emoție și așteptare specifică sărbătorilor de iarnă, Sala Teatrului Dorohoi și-a deschis porțile pentru a găzdui mult așteptatul spectacol realizat de elevii Liceului „Regina Maria” Dorohoi.

Ca în fiecare an, reginiștii au fost la înălțime, emoționând publicul cu glasurile lor calde, pe data de 22 decembrie 2023.

În acest an, membrii din Consiliul Școlar al Elevilor au deschis spectacolul cu un dans festiv. Mai apoi, Grupul vocal Regina Maria coordonat de părintele profesor Ciprian Șoptică a creat o atmosferă specifică sărbătorilor. Magia spectacolului a continuat în pași de vals, iar apoi publicul s-a bucurat de momentul scenografic, care i-a făcut să radă cu lacrimi. Tradiția a fost adusă pe scenă de către ansamblul de dansuri populare „Dor de plaiuri Corlățene” care se face remarcat și apreciat grație talentului său. 

Momentele muzicale interpretate de elevii liceului, dar și de corul liceului dirijat de prof. Gușulei au adus o rază de lumină în inimile profesorilor și ale părinților. În final, membrii Consiliului Școlar al Elevilor au urat publicul, astfel, continuând tradiția. Spectacolul s-a încheiat prin interpretarea imnului liceului, cei prezenți fiind serviți cu bomboane și clementine.

Aceste momente au adus nu doar muzică frumoasă, ci și un mesaj puternic de solidaritate și iubire într-o perioadă în care astfel de gesturi devin mai prețioase ca niciodată. (Alesia I.)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web