Dorohoi News Logo

Consiliul Județean al Elevilor Botoșani are un nou președinte. O tânără din Dorohoi este noua voce a elevilor botoșăneni

CJE BT (1)

Teodora Furtună, elevă în clasa a XI-a la Liceul „Regina Maria” din Dorohoi, a preluat recent funcția de președinte al Consiliului Județean al Elevilor Botoșani, după alegerile din 12 decembrie 2023. Întrând în mandatul pentru anul 2023-2024, Teodora a adus cu ea determinare și o viziune proactivă asupra schimbărilor necesare în cadrul structurii reprezentative a elevilor.

Elevă la specializarea filologie, din cadrul profilului uman, Teodora a explicat motivația din spatele candidaturii sale – dorința de a lupta pentru drepturile și necesitățile elevilor. Își propune să redefinească și să îmbunătățească Consiliul Județean al Elevilor Botoșani, aducând o perspectivă proaspătă și un nou început.

Tânăra aspiră să rezolve problemele interne de organizare, concentrându-se asupra unei promovări mai eficiente a imaginii consiliului. În plus, dorește să lanseze o serie de proiecte menite să evidențieze performanțele elevilor și să îi informeze cu privire la drepturile lor, combătând abuzurile care pot avea loc în mediul școlar.

Cu deviza „Fii vocea colegilor tăi”, Teodora este pregătită să facă față criticilor și publicului care i-ar pune la îndoială competențele, pledând în continuare pentru împuternicirea elevilor și o schimbare pozitivă în sistemul educațional local. Prin această abordare nouă și angajamentul său pentru ca elevii să-și facă auzită vocea, eleva speră să aducă o transformare semnificativă în Consiliul Județean al Elevilor Botoșani.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web