Dorohoi News Logo

Elevii clasei Pregătitoare C „Step by Step” de la Gimnaziul Kogălniceanu Dorohoi au sărbătorit „100 de zile de școală” – FOTO

MK

Elevii clasei Pregătitoare C „Step by Step”, de la  Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu”, coordonați de prof. Daniela Ropotă și  prof. Daniela Ifrim au  sărbătorit primele 100 de zile de școală  într-un cadru festiv și o zi plină de culoare.  

Una dintre cele mai frumoase tradiții născute în cadrul alternativei „Step by step” este să numărăm zilele de școală și să ne oprim cu bucurie la ziua 100, pentru a sărbători împreună  cu părinții valori cum sunt învățătura, creativitatea, perseverența, munca în echipă.

Celebrarea primelor „100 de zile de școală” este un proiect foarte important pentru albinuțele noastre, o ocazie foarte bună pentru a-i face pe elevii clasei pregătitoare să se simtă speciali. 
     
Rând pe rând,s-au derulat surprize de tot felul pentru fiecare moment al activităților propuse. Pentru început, elevii clasei pregătitoare  C Step by Step  au primit coronițe cu flori ale primăverii. Apoi, și-au prezentat  proiectele realizate, cu multă muncă și perseverență, prin colecţionarea a 100 de obiecte pe parcursul celor 100 de zile. Acestea au fost admirate şi de părinții care au fost prezenți  la această frumoasă sărbătoare. Copiii au fost încurajați  să pună întrebări, să-și dezvolte creativitatea și personalitatea. Prezentarea colecțiilor personale îi ajută pe copii să-și exerseze abilitatea de a vorbi în public. Este oportunitatea de a face învățarea mult mai atractivă pentru copii, utilizând strategii activ-participative și implicând părinții ca parteneri în educație. Bucuria de a fi împreună,de a ne simți ca într-o mare familie,a făcut ca emoțiile să dispară și să trăim cu intensitate fiecare clipă. Pentru  adevărate opere de artă având ca temă cifra 100,  albinuțele au fost recompensate cu medalii, diplome și baloane personalizate. A urmat un program artistic în care cei mici  au cântat  minunat și au dansat.
      
Activitatea s-a încheiat cu surpriza dulce a zilei, tortul festiv, un tort al celor „100 de zile’’, pe care părinţii elevilor l-au pregătit cu mare iscusinţă , savurat de  albinuțele clasei pregătitoare  cu mare plăcere.
    
Ne așteaptă încă multe zile frumoase, pline de învățături și suntem nerăbdători să le trăim împreună.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web