Dorohoi News Logo

Armonii de primăvară – Activități organizate la Școala și Grădinița Cornerstone Dorohoi - FOTO

Cornerstone_01

Mamele sunt locul de unde dragostea răsare și fericirea cântă asemenea clopotelor în onoarea nașterii noastre. Oricare ne-ar fi teama, durerea sau deznădejdea care ne-ar cuprinde viața, știm că deasupra tuturor avem mereu prezentă dragostea lor, a mamelor.

Într-o atmosferă plină de emoție și bucurie, preșcolarii Grădiniței Cornerstone și elevii Școlii Cornerstone Dorohoi au participat la mai multe activități diferite, cu ocazia zilelor de 1 Martie  și 8 Martie, reunite sub numele de „Armonii de primăvară”. Având în gând chipul drag al mamei, aceștia au adus un strop de bucurie printr-un deosebit moment artistic. 

Fiecare copil în parte și-a exprimat emoțiile în mod individual pentru ca mămicile să se poată bucura din plin de aceste clipe, iar corul școlii a încântat audiența cu frumoase melodii, lăsând primăvara să le pătrundă în suflet.

Cu acest prilej, colectivul școlii dorește să transmită tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară însorită, care să le umple sufletul cu lumina caldă ce străluceşte pe chipul fiecăreia, Dăruiţi din această lumină copiilor pe care-i călăuziţi şi ajutaţi-i să crească frumoşi şi înţelepţi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web